Bra prylar för den trädgårdsintresserade

Kanske det är så att du har en trädgårdsintresserad vän du ska köpa present till, eller så är det du själv som funderar på bra saker att köpa. Det går att hitta en hel del kul i en trädgårdsaffär. Idag finns det ju dessutom trädgårdsaffärer på nätet så väl som de finns i fysisk form. Vi har själva varit i en trädgårdsaffär och kikat runt och hittat saker vi tipsar dig om att skaffa!

Trädgårdsredskap

Bra saker att i ha i trädgården eller att ge bort, det är så klart olika sorters trädgårdsredskap. Bland annat är det bra att satsa på en riktigt bra grävspade. Med den kan du, eller din vän gräva upp fina rabatter i trädgården. Satsa gärna på en som är ergonomiskt utformad.

Det kan även vara bra att köpa till en ergonomisk kratta, som är ett trädgårdsredskap de flesta har mycket användning för i trädgården.

Hängmatta

En trädgård innebär inte bara arbete, utan det är även en bra plats för vila och för återhämtning. Det görs allra bäst under bar himmel och träd. Så varför inte satsa på en härlig hängmatta för trädgården? Det finns många olika varianter att välja på.

Spännande och annorlunda presenter till odlingsintresserad

Vill du ge din odlingsintresserade vän en lite annorlunda present eller köpa till dig själv så kan även det hittas i en välsorterad trädgårdsaffär. En kul grej, det är konserverade växter. Det är då som en konservburk, som bara är att öppna och börja vattna. 

En annan kul present, det är en vattenkanna av annorlunda slag. Skippa den traditionella och satsa på en som ser ut som en flamingo istället! 

En annan bra present, för den som har växter inomhus, men ska åka bort, det är så kallade vattenpärlor. De läggs i vatten under 2 dygn. Sedan så placeras de i krukorna så kommer de att släppa från sig vatten, lite i taget. 

Vattning av trädgården

En annan bra pryl är något för att kunna vattna trädgården på ett bra sätt. Är det en stor trädgård, satsa gärna på en expanderande vattenslang. Den gör vattningen av trädgården så mycket smidigare och enklare. Den så att säga växer och kan bli tre gånger så lång då den fylls med vatten.

Ett annat kul sätt att vattna trädgården på, det är att köpa en dinosaureivattenspridare. Den ser till att vattna din gräsmatta på ett bra sätt samtidigt som den är kul för barnen med!

Besök en trädgårdsaffär

För att du ska hitta dessa prylar, samt även kanske fina växter och annat du behöver ha till din trädgård eller för att ge bort, så är det ju inte fel att besöka en trädgårdsaffär. Du kan söka på nätet för att hitta de som finns nära där du bor. Det brukar finnas både trädgårdsaffärer och plantskolor på de flesta ställen. Om du inte har en trädgårdsaffär nära dig, så finns det även en hel del av dem på nätet som kan leverera hem det du vill köpa eller ha.